transportklein

Wateroverlast in uw tuin? Vanaf nu verleden tijd!

Heeft u wateroverlast in uw tuin? Wij bieden de oplossing! Het riool vult zich bij regenval voor een groot deel met 'schoon' regenwater afkomstig van daken van woningen, trottoirs, opritten, straten en parkeerplaatsen. Het regenwater vermengt zich met vuil afvalwater en moet dan naar de rioolzuivering. Bij overbelasting van het riool komt het vuile water via de putten terug op straat. Afkoppelen zorgt ervoor dat het riool niet wordt overbelast. Om zoveel mogelijk regenwater van het riool te scheiden is het nodig om de regenpijpen van de woningen af te koppelen. Dat doen we samen met u. Er zijn verschillende manieren om regenwater rond uw woning in de bodem weg te laten zakken.

Infiltratieput

Door het boren van een infiltratieput kan het overtollige regenwater heel goed wegzakken in de bodem. Een infiltratieput is een ronde buis met gaatjes. Deze is in verschillende maten leverbaar. Afhankelijk van de grootte van het af te koppelen dak wordt de inhoud bepaald. Een brede en lange buis heeft veel ruimte om regenwater op te vangen en in de bodem te laten zakken. De infiltratieput wordt recht in de grond geplaatst tot een diepte van 2,5 meter. Hiervoor moet een gat met de juiste omvang worden geboord.

Van Dinther grond- & sloopwerken beschikt over de juiste materialen om het gat te boren en de infiltratieput te plaatsen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een infiltratieput kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. U kunt ook hier het formulier invullen, zodat wij contact met u opnemen.

Jan Tooropstraat 6a | 5753 DK Deurne | 0493 844006 | 06 21862897 | info@vandinthergrondwerken.nl
Ontwerp: Studio Vier Grafische Vormgeving